Ross Rosenberg is de specialist op het gebied van Narcisme en codependentie. 

 

Ross Rosenberg M.Ed., LCPC, CADC, is ceo en hoofdbijdrager van het Self-Love Recovery Institute. Zijn internationaal erkende expertise omvat pathologisch narcisme, narcistisch misbruik en hechtingstrauma. Ross's "Codependency Cure™ Treatment Program" biedt innovatieve en resultaatgerichte behandeling.

Zijn deskundige educatieve en inspirerende seminars hebben hem internationale bekendheid opgeleverd, waaronder zijn 23 miljoen YouTube-videoweergaven en 235K-abonnees. Naast het feit dat hij te zien was op nationale tv en radio, verkochten zijn "Human Magnet Syndrome" -boeken meer dan 150K exemplaren en worden ze gepubliceerd in 12 talen. Ross biedt diensten voor deskundigenverklaringen/getuigen.

Ross Rosenberg is de primaire trainer van SLRI. Hij is de volmaakte geestelijke gezondheidsopvoeder. Zijn geavanceerde opleiding, geavanceerde klinische certificeringen en meer dan 35 jaar professionele werkervaring stellen hem in staat om boeiende en levensveranderende seminars te creëren, te produceren en te bieden. Ross' seminars resoneren tegelijkertijd met de leek en de professional.

Ross is ook een ervaren internationale professionele trainer en keynote spreker, werkzaam in 30 Amerikaanse staten (70 steden) en in het buitenland. Zijn seminars zijn als geen ander, omdat ze even vermakelijk als informatief zijn. Zijn gevoel voor humor en persoonlijke kwetsbaarheid onthullingen van zijn eigen herstelreis voegt een gevoel van integriteit toe aan zijn werk. Hij communiceert met het publiek vanuit zijn hart en zijn geest. Hij is net zo goed een psychotherapeut en professionele opvoeder, als een medereiziger op het pad van persoonlijk, relationeel en emotioneel herstel.

Hij ontwerpt zijn educatieve video- en audioseminars om maximale impact te hebben op alle individuen, ongeacht hun opleidingsniveau of professionele status. Professionele doelgroepen geven de seminars van Ross consequent hoge cijfers, omdat de informatie vaak van toepassing is op hun werk / klinische praktijk, evenals op hun begrip van hun eigen geestelijke gezondheid.

Ross's nieuwste "Codependency Cure™" -werk, zoals The Human Magnet Syndrome, breekt nieuw terrein op het gebied van geestelijke gezondheid. Dit baanbrekende werk herformuleert, herdefinieert en hernoemt uiteindelijk 'codependentie' naar 'Self-Love Deficit Disorder'™. Zijn oorspronkelijke theorieën en concepten, zoals de "Relatiecompatibiliteitstheorie", "Het 11-fasen zelfliefdeherstelbehandelingsprogramma", "De observeer niet absorberen-techniek" en vele anderen, hebben wat we weten over codependentie, codependentieherstel, narcisme, disfunctionele relaties en narcistisch misbruik opnieuw vormgegeven.

 

https://youtu.be/Dz6TBTvvAvE