Hulp bieden door middel van PMA (Progressive Mental Alignment) bij relaties kan een waardevolle benadering zijn om je te ondersteunen en je te helpen sterker en veerkrachtiger te worden. 

Het is een vorm van psychotherapie en coaching die gericht is op het transformeren van negatieve overtuigingen en emoties om emotioneel welzijn en persoonlijke groei te bevorderen.

Het idee achter Progressive Mental Alignment is dat negatieve emoties, gedachten en overtuigingen voortkomen uit onverwerkte herinneringen uit het verleden. Deze onverwerkte herinneringen kunnen beperkende patronen en problemen veroorzaken in het heden. Met PMA wordt geprobeerd deze onbewuste emotionele blokkades op te sporen en op te lossen.

Het proces van PMA omvat het verkrijgen van toegang tot het onderbewuste geheugen en het terugroepen van de specifieke herinneringen die verband houden met de emotionele reacties en overtuigingen van een persoon. 

Met PMA kunnen mensen werken aan het veranderen van hun percepties en overtuigingen, waardoor ze emotioneel loskomen van het verleden. Het doel is om mentale, emotionele en fysiek welzijn te bevorderen, evenals persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn.

E Book Durf Jezelf Te Zijn 10701
PDF – 2,1 MB 165 downloads