Ik ben Margriet van der Meule.

Mijn visie is:

Stress wordt veroorzaakt door je denken — niet door je omstandigheden

Werken doe ik vooral  vanuit mijn intuïtie al heb ik natuurlijk ook diverse diploma’s behaald op het gebied van coaching. Daarnaast werk ik als psychosociaal therapeut, PMA coach en maatschappelijk werker met meer dan 20 jaar ervaring.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in het ondersteunen  van mensen die in destructieve relaties zitten. Dat zijn relaties die je meer kwaad doen dan goed. Relaties waarin je jezelf lijkt te zijn kwijtgeraakt en volkomen gericht  bent op de ander.

Al ben je de grip op je leven kwijt, voel je jezelf schuldig, niet goed genoeg en verraden. Wanneer je denkt dit komt nooit meer goed dan kom je de mensen tegen die je geloven en hoop geven. Ik kan je garanderen dat jij door mijn coaching weer de grip op je leven terug krijgt. 

 

Daarnaast ben ik ook persoonlijke coach en kun je met al je vragen, twijfels, onzekerheden en problemen bij mij terecht. Samen kunnen we kijken hoe jij je leven weer op de rit krijgt, je doelen behaald en weer gelukkig wordt.