PMA

EEN METHODE VOLGENS DE MEEST RECENTE WETENSCHAPPELIJKE INZICHTEN

 

Je brein bepaalt je zijn

Alles wat je voelt en vindt, doet en laat, afwijst en omarmt: alles begint in het bijzondere systeem dat tussen de oren zit.

Als het brein goed werkt, is er niks aan de hand

 

Maar als je hersens de binnenkomende informatie verkeerd verwerken, ontstaat een groot risico op problemen. Storingen in het brein veroorzaken zelfs meer dan 75% van de psychosomatische en psychische klachten.

Met PMA los je die storingen op. Voorgoed.

 

Zonder terugval, gegarandeerd het beste behandelresultaat

Progressive Mental Alignment is een aanwinst voor elke praktijk. Met de vraagtechniek heb je als trainer of coach voor het eerst een tool in handen waarmee je mensen echt verder kunt helpen. Wat de inzet van de behandeling ook is, met PMA kun je merkbaar en blijvend resultaat beloven. Verkeerd opgeslagen informatie in het brein heeft een saboterende uitwerking op het zijn. PMA is vooralsnog de enige methode die de oorzaak van mentale blokkades in het onderbewuste kan achterhalen en om weet te zetten in positieve, gezonde en inspirerende energie. PMA is geen motivatietechniek die tijdelijk soelaas biedt, maar een oplossing voor blijvende verandering en oneindige groei. Een krachtige vraagtechniek waarmee cliënten én behandelaars hun doelen zonder terugval kunnen bereiken.