Oplossingsgericht werken 

Kort gezegd bied ik je de  tools om heel praktisch te kijken naar welke gedachtepatronen, emoties en gedrag tot jouw succes leiden en welke juist niet. We onderzoeken welke onbewuste strategieën je motiveren, je creativiteit stimuleren en je in mogelijkheden laten denken en welke je remmen of tegenhouden.

Het gaat over het ontdekken 'hoe' jij de dingen doet die je doet en hoe je dit  kan veranderen. Hoe reageer jij door communicatie en gedrag op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? 

Je problemen lossen zich wel op. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. Alleen één ding is zeker, als je zelf niets doet lossen de problemen zich sowieso wel op, maar waarschijnlijk niet in jouw voordeel.

In mijn sessies ga ik ervan uit dat jij zélf weet wat het beste voor je is. Ik weet zeker dat je alles in je hebt om succesvol te zijn. Daarom ben ik vooral geïnteresseerd in jóu en wie je écht bent. 
Door oplossingsgericht te werken maak je gebruik van je talenten en competenties die in het verleden succesvol bleken en daar richt je je aandacht op. We gaan op zoek naar manieren om jou uit een gemoedstoestand, gedachtepatroon of situatie te helpen.

Ik ga uit van minder doen van wat níet werkt en meer doen van wat wél werkt.
Het is de bedoeling dat je hiermee veerkracht opbouwt en zo dicht mogelijk bij jezelf kan blijven. Als je weet wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt, sta je in je kracht. Met een oplossingsgerichte basishouding weet je in elke situatie je eigen hulpbronnen in te schakelen.
De methodieken zijn zelf-gereguleerd, holistisch en cliënt-georiënteerd.