Life coaching

Life coaching is om persoonlijke doelen na te streven, effectiever te communiceren en het los laten van oude patronen. Leren je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Ik laat jouw doelen bereiken
Life coaching is er voor iedereen die persoonlijke doelen nastreeft. Het laat jou op een effectieve manier naar jezelf kijken waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt.
Waar sta je op dit moment en waar wil je naar toe? Kan je geen ´nee´ zeggen of spelen factoren als onzekerheid, faalangst of communicatie een rol in jouw leven? Het zijn factoren waar ik  jou ondersteuning in kan bieden. Samen wordt er onderzocht wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Hierbij is het uitgangspunt het bereiken van jouw doelen. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden.


Life coaching is je persoonlijke steun bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten. Zo zal je het beste uit jezelf kunnen halen.

 

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching neemt blokkades weg. Persoonlijke coaching heeft een helende functie en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Jij staat hierin centraal. Het lichaam, relaties, werk, je verlangens en de wil om bepaalde blokkades weg te nemen. In dit traject met de persoonlijke coach kan  alles weer in balans komen. Hierdoor maak jij voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor jou open.


Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Als  persoonlijk coach luister ik  naar jouw antwoorden en zal samen met jou een route uitstippelen, waardoor jouw persoonlijke doelen weer zullen worden bereikt.

Life- of persoonlijke coaching is een traject die voor iedereen geschikt is. Wil jij hier meer over weten? Of wil je direct een traject starten? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek via het Contact formulier  of neem telefonisch contact op.